Hesabını ve verilerini silme
Wardrova’da hesabını ve tüm verilerini (dolabın, kombinlerin, fotoğrafların, yapay zekâ sonuçların, gönderilerin ve profilin) istediğin an silebilirsin.
Uygulama içinden (önerilen)
- Profil sekmesini aç ve sağ üstteki ayarlar simgesine dokun.
- Hesap → Hesabı sil seçeneğine git.
- Onay kutusuna istenen kelimeyi yazıp silmeyi onayla.
Silme işlemi hemen başlar; verilerin sunucularımızdan ve dosya depolamamızdan kalıcı olarak kaldırılır. Yedeklerden tamamen silinmesi en fazla 30 gün sürebilir.
Uygulamaya erişemiyorsan
kvkk@wardrova.app adresine, uygulamada kullandığın e-posta adresinden (veya Profil → Ayarlar’da görünen kullanıcı kimliğinle) “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönder. Talebini 30 gün içinde sonuçlandırırız.
Aktif bir aboneliğin varsa, ücretlendirmeyi durdurmak için App Store abonelik ayarlarından ayrıca iptal etmen gerekir.